60 år og tid til nye farver

0
Montana_Panton_Wire_Moulin_Rouge_mood-2

Panton wire Moulin Rouge

Den ikoniske stol Panton One fylder 60 år, og det fejrer Montana ved at give tre klassiske Panton-designs tre nye stelfarver.

Foruden Panton One kan også Panton Table og kuben Panton Wire fremover kan fås med de nye stelfaver, og hvorfor Montana lige har valgt farverne Snow, Black og Moulin Rouge, har Joakim Lassen, adm. dir. hos Montana, følgende forklaring på:

– De to stelfarver Black og Snow er oplagte at føje til sortimentet, da behovet altid vil være der for klassiske kombinationer. De to farver giver næsten sig selv, fordi de er ukomplicerede at bruge og klæder hinanden. Med Moulin Rouge er det sådan, at der er nødt til at være en farve, der fortæller historien. Farven skaber blikfang og bliver noget, du lægger mærke til, når du går forbi. Desuden er det en rigtig Verner Panton-farve, for han brugte meget de røde og orange farver, så den farve ville han have været glad for.

Med sæde og ryg håndflettet af 90-130 meter snor, og de 15 forskellige farver, kan stolen både være klassisk og tidløs eller et farverigt objekt i indretningen.

Det særlige Verner Panton-sprog

Panton Table, Panton Wire og Panton One er efterhånden blevet tre uundgåelige klassikere i Montanas sortiment. Siden 2003 hvor Montana genoptog Panton One-stolen i sit sortiment har både privat- og kontraktmarkedet taget rigtig godt imod stolen, som man i dag finder i mange virksomheder og offentlige institutioner.

#fffffb

Snow 103

Panton Table er med sine flere forskellige højder, størrelser og overflader et allround-bord, som både kan bruges som sidebord, sofabord, spisebord og udendørs bord. Panton Wires fleksible brug som enten enkeltstående modul eller sammenbygget kan både monteres på gulv og hænges op.

Sammen taler de tre designs det helt tydelige Panton-sprog, hvor funktion, fleksibilitet og æstetik går hånd i hånd.

Se mere om den nye serie på www.montana.dk

 

INTERGALACTIC COMPANY
"Ridiculus enim cras placerat facilisis amet lorem ipsum scelerisque sagittis lorem tis!"
Jojn Doe, CEO
Tel.: +1 (800) 123-45-67, +1 (800) 123-45-68
Fax: +1 (800) 123-45-69 (any time, 24/7/365)
E-mail: info@intergalactic.company
Website: http://www.intergalactic.company
Address:
221, Mount Olimpus,
Rheasilvia region, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy