Apollo storsatser på Albanien

0

Albanien får yderligere fokus som charterdestination

Sydøsteuropa har over de seneste år vist sig at være lidt af en turistmagnet og et godt alternativ til de mere klassiske og velkendte charterdestinationer i Europa. Vejret er godt, omgivelserne smukke, og priserne stadig på et niveau, hvor alle kan være med. Apollo har for nyligt satset på charterrejser til Albanien, der nu får yderligere fokus fra rejsearrangørens side.

Apollo var den første nordiske rejsearrangør, der i sin tid satsede på Albanien som charterrejsemål. Det smukke land med den fascinerende historie og det fortsat gode prisniveau er hurtigt blevet en succeshistorie for rejseselskabet, som nu sætter yderligere blus under destinationen for den kommende rejsesæson.

Albanien“Vi ser enorme muligheder i Albanien i fremtiden. Efter succesen med Saranda i den sydlige del af landet, satser vi derfor nu yderligere på rejsemålet Durrës med direkte fly fra både København, Oslo og Stockholm til Albaniens smukke og farvestrålende hovedstad Tirana,” forklarer Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Apollo bliver dermed den første danske charterrejsearrangør, der tilbyder direkte flyvninger til Albanien.

Nye hoteller på programmet
Samtidigt tilbyder Apollo hele syv nye hoteller på destinationen. Blandt andet har Apollo indgået samarbejde med koncepthotellet Fafa Grand Blue Resort, som fra sommersæsonen bliver et Apollo Mondo Family Resort.

De nye hoteller ligger i Durrës, som er kendt som et trækplaster for sommerrejser pga. de lange hvide sandstrande og temperaturer, der sniger sig op omkring de 30 grader, i højsæsonen.

“Meget tyder på, at Albanien bliver sommerens helt store rejsenyhed. Vi mærker allerede nu en stor interesse for destinationen fra de danske rejsende, hvilket bl.a. kommer til udtryk i antallet af bookinger. Og der er stor nysgerrighed, når det gælder Albanien og Durrës-området, så vi har store forhåbninger.”

Priserne for Albanien starter ved 2.198 kr. pr/person.

INTERGALACTIC COMPANY
"Ridiculus enim cras placerat facilisis amet lorem ipsum scelerisque sagittis lorem tis!"
Jojn Doe, CEO
Tel.: +1 (800) 123-45-67, +1 (800) 123-45-68
Fax: +1 (800) 123-45-69 (any time, 24/7/365)
E-mail: info@intergalactic.company
Website: http://www.intergalactic.company
Address:
221, Mount Olimpus,
Rheasilvia region, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy