Bliv inspireret af de nye trends i JYSKs sortiment: DARK DECO

0

DARK DECO

Alle, der går op i at få deres hjem til at skinne, vil gerne vide, hvad det næste store bliver inden for boligindretning.

Hos JYSK vil vi gerne hjælpe vores kunder med at nå det mål ved at tilbyde dem et inspirerende sortiment i alle produktkategorier, som passer til kundernes behov.

Vi tror ikke på, at der findes én ting, som passer til alle, så vi bestræber os altid på at udvide sortimentet og tilbyde produkter til enhver smag og livsstil.

Fire overordnede trends guider vores sortiment

For tiden arbejder vi med fire overordnede trends inden for boligindretning, som guider udviklingen af vores sortiment.

De fire trends er nøje udvalgt af vores sortiments- og designteam for at kunne tilbyde vores kunder et bredt udvalg af produkter, der er up-to-date.

Vi kalder vores fire trends: DARK DECO, CULTURAL ROOTS, URBAN JUNGLE og INDUSTRIAL NORTH.

*

DARK DECO er en ekstravagant stil, der står i kontrast til den nordiske minimalisme. Materialerne er tunge og i mørke nuancer, hvilket skaber en kraftfuld atmosfære. Velour og andre tunge stoffer spiller sammen med marmor, farvet glas og mat kobber.

Trendnavnet DARK DECO indeholder både mørke (dark) og dekoration (deco).

Brug en smule mørke i form af tunge stoffer, for eksempel på puder og håndklæder, og mørke toner, for eksempel på opbevaringsbokse og lamper. Husk at inkludere lidt lys i den mørke indretning for at ramme den helt rette balance mellem lyst og dunkelt.

For at få dekorationsdelen med skal man ikke være bange for at tilføje dekorative elementer. Mange af vores nye tekstiler, såsom sengetøj, håndklæder og viskestykker, er pyntet med tryk og mønstre. Se også nærmere på vores nye keramiske og glasvarer for at opnå et dekorativt hjem.

*

Her er en oversigt over produkterne på billedet:

INTERGALACTIC COMPANY
"Ridiculus enim cras placerat facilisis amet lorem ipsum scelerisque sagittis lorem tis!"
Jojn Doe, CEO
Tel.: +1 (800) 123-45-67, +1 (800) 123-45-68
Fax: +1 (800) 123-45-69 (any time, 24/7/365)
E-mail: info@intergalactic.company
Website: http://www.intergalactic.company
Address:
221, Mount Olimpus,
Rheasilvia region, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy