Den rødglødende chilidyrker.

0
Chiliedyrker2

www.turbine.dk

 

Chilier er hotte! Ikke alene er chili det mest brugte krydderi i verden. Planterne er også sjove og trendy at dyrke. Selvom man ikke selv bryder sig om stærk mad, kan man alligevel lade sig fascinere og have stor glæde af de farvestrålende frugter.

Chiliedyrker3

www.turbine.dk

For mange havedyrkere udvikler det sig til en hobby at samle på chilier, på samme måde som andre haveejere samler på roser, storkenæb eller måske hosta. “den rødglødende chilidyrker” er en lettilgængelig håndbog for dedikerede chilinørder, der har fået smag for de forskelligartede frugter, og som gerne vil igang med dyrkning af egne chilier. Der er bogstaveligt talt en chili for enhver smag, uanset om man er til smagen, farven eller formen.

Ud over chiliens historie får man i bogen rigtigt gode tips til dyrkning, forklaring af “Scoville-skalaen”, vækstbetingelser og brug af chili i madlavning. Et af bogens mange fortrin er nok de detaljerede sortbeskrivelser, som nøje giver anvisninger til dyrkelse af specifikke sorter.

“Den rødglødende chilidyrker” giver et godt overblik og har et flot, moderne udtryk. Bogen indeholder fine, illustrative tegninger og smukke, inspirerende fotos af de mange betagende frugter.

Bogen udkommer 25 Februar på forlaget Turbine, og kan forudbestilles her

imagegen.ashx

www.turbine.dk

 

INTERGALACTIC COMPANY
"Ridiculus enim cras placerat facilisis amet lorem ipsum scelerisque sagittis lorem tis!"
Jojn Doe, CEO
Tel.: +1 (800) 123-45-67, +1 (800) 123-45-68
Fax: +1 (800) 123-45-69 (any time, 24/7/365)
E-mail: info@intergalactic.company
Website: http://www.intergalactic.company
Address:
221, Mount Olimpus,
Rheasilvia region, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy