Farver i haven året rundt

0

Farver i haven året rundtFarver i haven året rundt

Havens højtid er midtsommeren, hvor langt de fleste planter i haven står i fuldt flor. Men med en smule planlægning og timing kan man sagtens skabe farveeksplosioner og liv i haven hele året rundt.

Farver i haven året rundt er en havebog, der giver læseren den fornødne viden til at skabe et havedesign, der giver kulør og sanseindtryk også i årets koldeste måneder. Nøglen er at bruge ikke alene blomster, men også buske, træer og planter, der har smukt løv, eller interessant bark eller vækst. Forhold som korrekt placering, lys og skygge samt inddragelse af elementer som krukker og kønne havehuse har også indflydelse på vores opfattelse af havens æstetik.

Bogen indeholder udførlige skemaer, så man nemt kan få adgang til den nødvendige viden om plantearternes behov for gødning, beskæring og foretrukne jordtype og voksested. Den er desuden rigt illustreret med flotte inspirationsbilleder. Bag i bogen findes en lang række planteportrætter, inddelt efter farvetoner.

Farver i haven året rundt vil være en hjælp for nye haveejere, som står med et ”blankt lærred”, men der er også hjælp at hente for erfarne havedyrkere, som går med planer om at skabe et helt nyt havedesign – eller måske bare finpudse det eksisterende med mere liv i alle årets måneder.

Bogen er udkommet 7. marts 2016.

Farver i haven året rundt // Nellie Neal // På dansk ved Grethe Bjerregaard

TURBINE, Aarhus 2016 // ISBN: 978-87-406-0575-4 // 191 sider.

Vejledende pris: 249,95 kr.

Turbine

INTERGALACTIC COMPANY
"Ridiculus enim cras placerat facilisis amet lorem ipsum scelerisque sagittis lorem tis!"
Jojn Doe, CEO
Tel.: +1 (800) 123-45-67, +1 (800) 123-45-68
Fax: +1 (800) 123-45-69 (any time, 24/7/365)
E-mail: info@intergalactic.company
Website: http://www.intergalactic.company
Address:
221, Mount Olimpus,
Rheasilvia region, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy