Feminin nostalgi på bordet og i badet.

0
Klari duge1

Klari dug,160×130 cm., vejl. udsalgspris 199,95 kr.

Feminin nostalgi til bord og bad

Klari duge og badeforhæng læner sig op ad gamle danske traditioner for smukt håndarbejde i hvide tekstiler, der giver en feminin og dekorativ retro-stemning. Mens Klari-dugene giver det dækkede bord en snert af nostalgi, tager badeforhænget traditionen for hæklede/perforerede tekstiler ud af stuen og sætter den i en ny sammenhæng, hvor det giver et elegant touch til badeværelset.

Brug Klari-dugene som de er, både ude og inde, eller læg dem over en ensfarvet dug for en smuk effekt. Materialet er PVC.

 

 

Lene Bjerre Design 

Klari duge2

Klari dug, 220×150 cm., vejl. udsalgspris 269,95 kr.

Nogle siger, at alt kommer an på lyset. I den nordlige del af Danmark, midt i naturen og tæt på havet, har Lene Bjerre sin base. Her er lyset spektakulært. 

Hos Lene Bjerre har vi en tradition for at kombinere kunsthåndværk med design, og trends med tradition. Vi sætter en ære i at gøre naturen til en del af vores liv, og skabe rum til at leve i. Rum, der afspejler personlighed, og danner rammerne for levende samtaler, hyggelige middagsselskaber, lange nætter i stearinlysets skær – og hverdagens stress og jag. 

Livet leves af mennesker, og når folk samles, bliver rum forvandlet til hjem. Hos Lene Bjerre rejser vi jorden rundt for at lade os inspirere af genstande, der bruges af mennesker i forskellige kulturer, i naturen og i teknikker. Nogle vil måske sige, at Lene Bjerre kombinerer nuværende trends med den klassiske skandinaviske ånd på grund af det lys, der omgiver os. Vi siger, at vi gør det på grund af de mennesker, der omgiver os: Vores dedikerede, kreative og talentfulde medarbejdere, og de mennesker der ønsker at bo i smukke rum i selskab med dem, de holder af.

Hos Lene Bjerre skaber vi rum til at bo i.

www.lenebjerre.com

Nærmeste forhandler oplyses på tlf.: 9671 2100 Miljø_bad_

 

INTERGALACTIC COMPANY
"Ridiculus enim cras placerat facilisis amet lorem ipsum scelerisque sagittis lorem tis!"
Jojn Doe, CEO
Tel.: +1 (800) 123-45-67, +1 (800) 123-45-68
Fax: +1 (800) 123-45-69 (any time, 24/7/365)
E-mail: info@intergalactic.company
Website: http://www.intergalactic.company
Address:
221, Mount Olimpus,
Rheasilvia region, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy