Fish-n-chips med hvidløgscreme

0

fishnchips

Få fisk på en lidt anderledes måde – og en sikker vindere til at få børnene til at spise fisk.

2 personer

Ingredienser:
1 dåse Bornholms MSC torskerogn
1 tsk bagepulver
2 dl hvedemel
2 dl minimælk
Fritureolie til stegningen
3 fed hvidløg
4 spsk mayonnaise
200 g skyr
Salt og peber
Rapsolie
4 stk bagekartofler
Evt. citronsaft

Fremgangsmåde:
Skrub kartoflerne og skær dem i stænger. Gnid dem ind i rapsolie, krydr med salt og peber. Sæt i ovnen på en bageplade med
bagepapir, bages i ca. 35-45 min.

Rør skyr med mayonnaise, presset hvidløg, salt og peber – smag til og sæt i køleskabet.

Skær torskerognen i stænger.  Pisk mælk med mel, bagepulver, lidt salt og peber.

Kom olien i en stor pande, varm den op. Vend torskerognsstængerne i dejen og dybsteg dem. Læg den på fedtsugende papir.

Spises mens det er lunt. Prøv evt. med eddike som dressing.

Tekst & Foto: Bornholms.dk

INTERGALACTIC COMPANY
"Ridiculus enim cras placerat facilisis amet lorem ipsum scelerisque sagittis lorem tis!"
Jojn Doe, CEO
Tel.: +1 (800) 123-45-67, +1 (800) 123-45-68
Fax: +1 (800) 123-45-69 (any time, 24/7/365)
E-mail: info@intergalactic.company
Website: http://www.intergalactic.company
Address:
221, Mount Olimpus,
Rheasilvia region, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy