Gaven til manden, der klarer alt

0

Nyt multi-værktøj er altid med – og ser godt ud

multivaerktoej

Multiværktøj til manden der klarer alt.

Nu er der endelig en stærk gaveidé til manden, der har alt – og klarer alt. Tread fra Leatherman er et multi-værktøj med 29 forskellige funktioner, samlet i et flot designet armbånd af stål.

Mange vil mene, at Tread er den første værktøjskasse, der ser godt ud. De 10 led med bits, topnøgler, umbrako, skruetrækkere, pakkeopsprætter, oplukker, SIM-kort fjerner m.m. kan skiftes efter ønske. Og armbåndet fås både i rustfrit stål og i matsort DLC, Diamond Like Carbon.

Altid med – også på fly

Armbåndets store fordel – at det altid er med – klarer mange situationer. Med håndværk, gør-det-selv, cykel, motorcykel, bil, båd, camping, jagt, fiskeri m.v. Det er bare at smøge ærmet op og vælge det rigtige værktøj.

Tread fremstilles i USA af Leatherman, der er verdenskendt for sine multi-værktøjer. Designet er specielt, så armbåndet kan medbringes på fly og andre steder, hvor der er sikkerhedskontrol. Og 25 års garanti understreger den ekstraordinære kvalitet.

Nye led og funktioner i multiværktøj

Leatherman udvikler løbende nye led og funktioner – i efteråret 2016 introduceres 5 nye led med værktøjer i millimeter – så gaven kan gøres endnu bedre ved næste fødselsdag, juleaften eller Fars dag.

Armbåndet sælges gennem udvalgte forhandlere og er set fra kr. 1.599 kr

INTERGALACTIC COMPANY
"Ridiculus enim cras placerat facilisis amet lorem ipsum scelerisque sagittis lorem tis!"
Jojn Doe, CEO
Tel.: +1 (800) 123-45-67, +1 (800) 123-45-68
Fax: +1 (800) 123-45-69 (any time, 24/7/365)
E-mail: info@intergalactic.company
Website: http://www.intergalactic.company
Address:
221, Mount Olimpus,
Rheasilvia region, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy