Glem alt om slibning før maling: DIY for dovenlarser!

0
DIY for dovnelarser
Har du liiiige idéen til, hvordan den lidt kiksede fyrretræsskænk kan blive ultracool, hvis bare den får en klat maling? Strander projektet, fordi du ikke orker at slibe den gamle maling af først? Skidt pyt! Hos Kalkmaling.dk får du kalkmaling til møbler, keramik, glas, beton og sågar vægge, som kan påføres nu og her. Vælg mellem et væld af fede farver og leg med et utal af spændende effekter.

Gør-det-selv-folkets drømme er hørt. Kalkmaling er det, vi har ventet på: Nem at arbejde med, ingen slibning, blot grundrens – så er du klar. Det bliver ikke lettere at male møbler, vægge mv., og du bliver med garanti bidt af det. Med kalkmaling arbejder du nemlig hurtigere, end dine idéer kan nå at følge med!

Og positivlisten fortsætter: Kalkmalingen tørrer hurtigt, dækker utrolig godt og rækker langt. Den smukke matte overflade bliver med efterfølgende voksbehandling også smuds- og vandafvisende. Voksbehandlingen sikrer samtidig et fløjlsblødt og changerende resultat, som almindelig interiørmaling på ingen måde lade dig komme i nærheden af. Både maling og voks er nem og blød at arbejde med og giver din indre designer frit slag.

30 farver, tusindvis af muligheder
Kalkmaling.dk byder på maling i 30 smukke farver, som i øvrigt kan fortyndes med vand og blandes indbyrdes. Voks føres i fire udgaver: transparent, hvid, brun og sort. Sammen åbner de to produkter altså for at hav af farver og teknikker: De (mindst) 30 kalkmalingsfarver bliver lige pludselig til 120 forskellige farver, som så igen kan males ovenpå hinanden, slibes frem og indgå i smukke harmonier.

På kalkmaling.dk finder du et komplet farvekort, massevis af før-efter-billeder og en lang række små film, som kan inspirere dig til dit næste projekt. Her vil du også opdage, at du med ganske lidt tid og til meget billige penge kan give dit interiør nyt og spændende liv. Hvorfor kassere, når du kan skabe dine helt egne unikke ting?

Gør gammelt til nyt – og ”gammelt” igen
Er du også fan af antik-looket, men synes, butikkernes priser er for pebrede? Med kalkmaling bliver dine DIY-projekter mindst ligeså smukke og langt mere unikke. Du kan male med forskellige farver og slibe den underliggende farve frem nogle steder. Du kan også vælge én farve og en anden farve voks. Hvid voks på grå maling giver fx møblet et smukt zink-look, og du kan også fremelske patina ved at lave tilfældige kraftige strøg med malingen, som den farvede voks så vil lægge sig i.

Det er bare at komme i gang. Rigtig god fornøjelse!

INTERGALACTIC COMPANY
"Ridiculus enim cras placerat facilisis amet lorem ipsum scelerisque sagittis lorem tis!"
Jojn Doe, CEO
Tel.: +1 (800) 123-45-67, +1 (800) 123-45-68
Fax: +1 (800) 123-45-69 (any time, 24/7/365)
E-mail: info@intergalactic.company
Website: http://www.intergalactic.company
Address:
221, Mount Olimpus,
Rheasilvia region, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy