Nordsjö har valgt Heart Wood til årets farve 2018

0

Nordsjö_Årets_Kulör_2018_Heart_Wood_1

Efter et års research af trends, forbrugeradfærd og anden viden kan Nordsjös eksperter nu afsløre at det er farven Heart Wood, som bliver Årets Farve 2018.

Med en subtil og varm rosa tone, som passer til naturtræ og læder, skaber den en følelse af komfort. Et eftertragtet valg for de forbrugere som søger et hyggeligt og omfavnende hjem.

Researchen bag Heart Wood er lavet af vores farvespecialister på Nordsjös globale æstetiske center sammen med en gruppe af 11 internationale eksperter. De så en stærk overordnet tendens hos forbrugerne, som ønsker at skabe et hjem, som er et sted man kan trække sig tilbage fra omverdenen.

”Når livet går hurtigere, er det på tide at trykke på pause” siger Per Nimér, nordisk designchef hos Nordsjö. ”Vores hjem er nødt til at være et sted hvor vi kan skrue ned for lyden, hvor vi kan værne om vores værdier og lade op. Farver kan faktisk spille en vigtig rolle i forsøget på at skabe balance mellem omverdenen og den indre ro.”

”Årets Farve 2018 fanger virkelig øjeblikkets stemning. Heart Wood og de 4 tilhørende paletter hjælper forbrugeren med at skabe et hjem som er nærværende, unikt og deres eget, hvilket giver dem en følelse af sikkerhed, tryghed og et indbydende hjem for alle.”

Nordsjö_Årets_Kulör_2018_Heart_Wood_2Gør dit hjem til din oase
Indsigt fra en omfattende undersøgelse omkring sociale-, økonomiske- og designtendenser viser at vi levet i en verden med uforudsigelighed, med tilgang til mere information og valg end nogensinde. Nu er det tid til at vende tilbage til hjemmet, hvor vi kan sænke farten og forkæle os selv.

Heart Wood-hjemmet er varmt og indbydende. Det kombinerer bløde nuancer af grå, brunt og rosa, blåt og blød kakao men kan også trækkes mod mere dristige nuancer af mørkeblåt og lilla. Det henter inspiration fra naturtræ og læder, materialer som forbrugeren ofte tager til sig i uforudsigelige tider. Farverne i Heart Wood kollektionen er skabt for at give os mulighed for at lukke støjen ude, finde ro i sindet og lade batterierne op.

Heart Wood kan købes hos alle Nordsjö forhandlere fra tirsdag den 12. september 2017, find nærmeste forhandler på: https://www.nordsjo.dk/da/find-en-forhandler.

Tekst og foto: www.nordsjo.dk

Mere information findes på www.nordsjo.dk.

INTERGALACTIC COMPANY
"Ridiculus enim cras placerat facilisis amet lorem ipsum scelerisque sagittis lorem tis!"
Jojn Doe, CEO
Tel.: +1 (800) 123-45-67, +1 (800) 123-45-68
Fax: +1 (800) 123-45-69 (any time, 24/7/365)
E-mail: info@intergalactic.company
Website: http://www.intergalactic.company
Address:
221, Mount Olimpus,
Rheasilvia region, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy