Kit blog fra Stylepit

0

Bloggen

”Nej.. Nej… Argh ikke lige i dag..”

I morges skiftede jeg tøj, 100 gange. Første sæt var lækkert, meeen var det måske lige koldt nok med en t-shirt? Da jeg skulle skifte til næste sæt, bestod det af jeans.. og et hav af forskellige bluser, som af en eller anden grund var syet fuldstændig om i løbet af natten.
Da jeg endelig fik snøvlet mig ned i et ”nogenlunde” godkendt mandags outfit, kom turen til sønnen. Da jeg kigger i hans skab, går det mere og mere op for mig at der,  også her, trænger til en udskiftning af garderoben: Strømper som på mystisk vis har mistet en partner, bukser som er krympet i længden og bluser som har måtte lade livet for hans kunstneriske udfoldelser i børnehavens tegnerum.
Vi ville vel alle gerne være den der ”overskuds- mom” som går ned af strøget med en kaffelatte to-go i den ene hånd og shopper tøj til hele familien med den anden, uden nogen form for udfordringer. Hver gang jeg beslutter mig for at jeg vil prøve den metode, ender det bare langt fra som fantasien.

Pludselig står jeg i en forretning, med en skrigende unge og en ekspedient som prøver at overdøve larmen, med en salgstale om de sidste nye trends inden for børnetøj. Samtidig står jeg og er ved at tabe den termokande med lunken kaffe, jeg i desperation har medbragt hjemmefra, fordi pengene ikke lige rækker til sidespring i denne måned. Det ender altid med at jeg i kampens hede, får købt tøj i for små størrelser, forkerte farver og noget vi slet ikke manglede.

Derfor vælger jeg at hoppe ind på stylepit.dk og i ro og mag hygge mig med at finde det jeg mangler, uden en ekspedient som prøver at overbevise mig om at jeg mangler badetøj, i januar måned, uden nogen ferie i sigte..

Det er en jungle når det kommer til, hvad sæsonens mode er for min lille knægt, men for at det ikke skal være lyv, er arbejdet gjort for mig! Indkøberen har simpelthen foreslået 12 udvalgte styles, så jeg er sikker på at min lille guldklump bliver klædt i det rigtige tøj.

Og når pungen er tømt for alt hvad der hedder et nogenlunde overskud, er det skønt at der bliver fremvist et udvalg af udsalgsprodukter, så man ikke behøver at blive fuldstændig ruineret. Ej, men KAN MAN FÅ ARMENE NED!?

Og når nu du tjekker hendes udvalg ud, så lur lige på det store udsalg med op til 60%.. udsalg på stylepit.dk

God onsdag og selv tak :-)

Little Pieces Jakke

Little Pieces Jakke

Popupshop Nederdel

Popupshop Nederdel

Wheat Grå Sweat

Wheat Grå Sweat

IP Boys Sweat

IP Boys Sweat

Little Pieces

Little Pieces

Name It uld cardigan

Name It uld cardigan

D-XEL bluse

D-XEL bluse

Hummel Jakke

Hummel Jakke

Little Pieces Cardigan

Little Pieces Cardigan

Kids Up Sort Jeans

Kids Up Sort Jeans

The Brand Body

The Brand Body

ANGULUS SORT LOAFER

ANGULUS SORT LOAFER

 

INTERGALACTIC COMPANY
"Ridiculus enim cras placerat facilisis amet lorem ipsum scelerisque sagittis lorem tis!"
Jojn Doe, CEO
Tel.: +1 (800) 123-45-67, +1 (800) 123-45-68
Fax: +1 (800) 123-45-69 (any time, 24/7/365)
E-mail: info@intergalactic.company
Website: http://www.intergalactic.company
Address:
221, Mount Olimpus,
Rheasilvia region, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy