Koldrøgning er ikke kun for professionelle

0

unnamed-3

Har du også hang til den delikate smag af røg, når du sætter tænderne i eksempelvis bacon, pølser og fisk, så glæd dig til den nye koldrøgningsbakke fra Weber. Med den kan du selv tage hul på røgeksperimenterne hjemme på terrassen.

De senere år har danskerne for alvor vist interesse for at røge deres mad på grillen. Det startede med varmrøgning på kulgrillen og på gasgrillen med røgboks. Senere kom Weber Smokey Mountain og gav interessen for hjemmerøgning yderligere et skub.

Nu lancerer Weber den næste nyhed inden for røg, nemlig koldrøgningsbakken, der åbner nye døre for dem med hang til røg. Koldrøgning sker ved maksimalt 20-25 grader, så vinterhalvåret er ideelt. Koldrøgning har ry for at være vanskeligere end varmrøgning, men med det rigtige udstyr går det som en leg.

Koldrøgningsbakkens design sikrer, at røgsmulden ligger stabilt og ulmer langsomt med en effektiv forbrænding over 8-10 timer, uden at ilden går ud. Bakken fyldes med røgsmuld og placeres på kul- eller grillristen. Derefter antændes smulden, og eksperimenterne med laks, ørred, bacon, oste osv. kan begynde. Derved kan du få endnu mere ud af grillen i de køligere måneder.

Koldrøgningsbakken er fremstillet i stål med keramisk coating og kan anvendes i alle typer Webergrill med undtagelse af Weber® Q®. Weber anbefaler brug af FSC-certificeret røgsmuld, fx Webers egen af 100% bøgetræ.

 

INTERGALACTIC COMPANY
"Ridiculus enim cras placerat facilisis amet lorem ipsum scelerisque sagittis lorem tis!"
Jojn Doe, CEO
Tel.: +1 (800) 123-45-67, +1 (800) 123-45-68
Fax: +1 (800) 123-45-69 (any time, 24/7/365)
E-mail: info@intergalactic.company
Website: http://www.intergalactic.company
Address:
221, Mount Olimpus,
Rheasilvia region, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy