Lav din egen koldskålscrunch med fuldkorn

0

Koldskålscrunch med rugbrød

Sommeren er over os og selvom vejret endnu ikke viser sig fra sin gode side, kan sommerstemningen sagtens findes frem, hvis du serverer den velkendte klassiske dessert koldskål, som er en sæsonfavorit hos mange. Findes der noget bedre, end at nyde en portion koldskål med friske bær og crunch på toppen, når solens stråler titter frem?

”Har du et par skiver daggamle rugbrødsrester og lidt havregryn, kan du let lave din egen rugbrødscrunch til koldskålen, som et alternativ til de velkendte kammerjunkere” siger Camilla Toft Petersen, Kampagneleder for Fuldkornspartnerskabet og fortsætter – ”Vi har givet vores bud på en lækker rugbrødscrunch. Du kan finde opskriften her”: http://www.fuldkorn.dk/opskrifter/306-desserter/koldskaalscrunch-med-rugbrød

”Vælg fuldkorn” er et af de officielle kostråd, og Fødevarestyrelsen anbefaler, at vi spiser mindst 75 gram fuldkorn om dagen.

Fuldkornspartnerskabet arbejder for at forbedre folkesundheden ved at få danskerne til at spise mere fuldkorn. Fuldkornspartnerskabet består af Hjerteforeningen, Kræftens Bekæmpelse, Diabetesforeningen, Fødevarestyrelsen og en række fødevarevirksomheder.

 

Tekst & foto: Fuldkorn

INTERGALACTIC COMPANY
"Ridiculus enim cras placerat facilisis amet lorem ipsum scelerisque sagittis lorem tis!"
Jojn Doe, CEO
Tel.: +1 (800) 123-45-67, +1 (800) 123-45-68
Fax: +1 (800) 123-45-69 (any time, 24/7/365)
E-mail: info@intergalactic.company
Website: http://www.intergalactic.company
Address:
221, Mount Olimpus,
Rheasilvia region, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy