Minimalistisk kunst

0

Minimalistisk kunst

skive2day pic

Selvom jeg er en sucker for print, farver og lækre mønstre, må jeg erkende at det af og til er lækkert med noget lidt neutralt. Derfor er det en god ide at minimalisere din garderobe en anelse, inden du hopper ud og køber pink benvarmere

En god start er simpelthen at skabe en garderobe bestående af 20 stykker tøj. Det lyder måske kedeligt, men det skaber en fed base, så du er mere klar til at byde de mange nye og spændende tendenser velkommen. SS16 kollektionerne spirer frem, og ville det ikke være skønt at kunne smide præcis hvad du har lyst til, ind i skabet?

skiveDen minimalistiske garderobe, skal dog ikke sammenlignes med en basis garderobe. Selvom jeg selv elsker mit basis tøj, skal der holdes en distance mellem de to garderobe typer. Min basis garderobe indeholder mere farve og mere simple styles. I min minimalistiske garderobe er der fokus på materiale og detaljer og generelt afdæmpede farver. Jeg præsentere her 20 styles, som jeg mener udgør den skønneste, minimalistiske garderobe. Og så elsker jeg hver og et af stykkerne.

Stylepit

INTERGALACTIC COMPANY
"Ridiculus enim cras placerat facilisis amet lorem ipsum scelerisque sagittis lorem tis!"
Jojn Doe, CEO
Tel.: +1 (800) 123-45-67, +1 (800) 123-45-68
Fax: +1 (800) 123-45-69 (any time, 24/7/365)
E-mail: info@intergalactic.company
Website: http://www.intergalactic.company
Address:
221, Mount Olimpus,
Rheasilvia region, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy