Mos hører til i skoven

0

Mos hører til i skoven – få en flot plæne med nyheder fra TEXAS Texas mos

Årets nyhed inden for bekæmpelse af mos
Efter stor succes med Pro Cut serien præsenterer TEXAS nu et nyt medlem af familien: Pro Cut 420, der både fjerner mos og ilter plænen. I modsætning til seriens andre vertikalskærere har Pro Cut 420 faste knive, der giver mindre skade på plænen. Derudover er det den første vertikalskære med valgfri opsamler eller bagudkast – en perfekt til den kræsne haveejer.

En af de største walk-behind mosfjernere set i Danmark
TEXAS har udviklet mosfjerner til den velkendte Handy Sweep og gjort det muligt at klare plænen med 60 cm arbejdsbredde og masser af maskinkræft. Handy Sweep mosfjerner renser plænen med fjedre, og så kan den selvfølgelig sidestilles ligesom alt andet tilbehør til Handy Sweep, så mosset samles i siden og er hurtig at rive sammen.

Texas plæneBliv klogere på mosbekæmpelse med TEXAS
Når frosten begynder at slippe, er det tid til at gå i gang med havearbejdet, så her er 3 essentielle råd til at komme mosset kvit: 1) fjern mosset med en mosfjerner eller vertikalskære, 2) så nyt græs på bare områder, (3 husk at græs har brug for optimale vækstbetingelser for at overgå mos. Optimal vækst betyder så meget sol som muligt, og er der tendens til våde områder, så se om ikke de kan mindskes. Derudover skal græsset ikke klippes for ofte eller for kort, da dette øger vækstbetingelserne for mos. Vandkamp er ikke den eneste kamp, der udkæmpes i de danske haver – græs, der vokser godt, er den bedste mosbekæmpelse.

TEXAS EQUIPMENT designer og producerer maskiner og udstyr til at holde
have, park, jord og skov. Vores innovative designfilosofi har siden 1960 været
omdrejningspunktet i udvikling af teknologi og udstyr til at holde og pleje
udendørsarealer for både private og professionelle.

TEXAS har udvidet sortimentet af mosfjernere – vælg mellem den nye Pro Cut 420 eller køb en 60 cm mosfjerner som tilbehør til Handy Sweep.

INTERGALACTIC COMPANY
"Ridiculus enim cras placerat facilisis amet lorem ipsum scelerisque sagittis lorem tis!"
Jojn Doe, CEO
Tel.: +1 (800) 123-45-67, +1 (800) 123-45-68
Fax: +1 (800) 123-45-69 (any time, 24/7/365)
E-mail: info@intergalactic.company
Website: http://www.intergalactic.company
Address:
221, Mount Olimpus,
Rheasilvia region, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy