Salater i glas

0

Ny bog viser vej til den sunde og indbydende madpakke

salater i glas

Patent- og syltetøjsglas er nemlig oplagte beholdere for salater, uanset om man er på vej til arbejde, inviterer på skovtur eller vil skabe en uhøjtidelig stemning derhjemme omkring middagsgæsterne. Med opskrifterne og vejledninger fra denne særlige kogebog kan man hive en lækker og stadig sprød salat frem i frokostpausen fremfor den kedelige, vanlige madpakke.

Ved at opbygge salaten i lag, bliver ingredienserne, hvor de skal, og man undgår, at de våde og tørre ingredienser kommer i kontakt med hinanden, før de skal spises. Resultat er en holdbar, frisk salat, der som sidegevinst tager sig overordentligt indbydende ud.

For en ting er praktik, en anden æstetik. Vi spiser med øjnene og ved at anrette salater i syltetøjsglas, præsenteres maden vertikalt. Man kan se, hvad man skal til at sætte tænderne i, og det fremstår indbydende og delikat. Der er ingen magisk formular for at kreere salater i glas. Kun fantasien sætter grænsen for, hvad der kan lade sig gøre, og “Salater i glas” er en opfordring til at kaste sig ud i at kreere sjove og uhøjtidelige salater og servere dem indbydende og seværdige – i glas.

Relevant information

Køb bogen her
Turbine

INTERGALACTIC COMPANY
"Ridiculus enim cras placerat facilisis amet lorem ipsum scelerisque sagittis lorem tis!"
Jojn Doe, CEO
Tel.: +1 (800) 123-45-67, +1 (800) 123-45-68
Fax: +1 (800) 123-45-69 (any time, 24/7/365)
E-mail: info@intergalactic.company
Website: http://www.intergalactic.company
Address:
221, Mount Olimpus,
Rheasilvia region, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy