Nyhed fra Lene Bjerre design Santena velourmøbler

0

Ekstravagant komfort i opdateret Chesterfield-look

Santena Lene Bjerre AW17_2_0898

Santena møbelserien er en nyfortolkning af klassiske polstrede møbler fra engelsk tradition, og giver det perfekte luksuriøse bud på en opdatering af Chesterfield looket til skandinaviske hjem. Velourmøblerne oser af ekstravagant komfort og afslapning, når du vil trække dig tilbage fra hverdagens tempo med en blød silkekimono og en kop dampende Darjeeling te.

Nyt for AW2017 sæsonen er den mørkegrå varme tone, og nye møbler er også blevet føjet til serien, nemlig den eksklusive daybed og det overdådige sengehovedgærde. I serien findes også bænke, sofaer og puffer i sart lysegrå og støvet rosa. Santena møbler er fremstillet af birketræ og bomuldsvelour.

Santena LeneBjerreAW18_24_NEW

Om Lene Bjerre Design

Nogle siger, at alt kommer an på lyset. I den nordlige del af Danmark, midt i naturen og tæt på havet, har Lene Bjerre sin base. Her er lyset spektakulært. Hos Lene Bjerre har vi en tradition for at kombinere kunsthåndværk med design, og trends med tradition. Vi sætter en ære i at gøre naturen til en del af vores liv, og skabe rum til at leve i. Rum, der afspejler personlighed, og danner rammerne for levende samtaler, hyggelige middagsselskaber, lange nætter i stearinlysets skær – og hverdagens stress og jag.

Livet leves af mennesker, og når folk samles, bliver rum forvandlet til hjem. Hos Lene Bjerre rejser vi jorden rundt for at lade os inspirere af genstande, der bruges af mennesker i forskellige kulturer, i naturen og i teknikker. Nogle vil måske sige, at Lene Bjerre kombinerer nuværende trends med den klassiske skandinaviske ånd på grund af det lys, der omgiver os. Vi siger, at vi gør det på grund af de mennesker, der omgiver os: Vores dedikerede, kreative og talentfulde medarbejdere, og de mennesker der ønsker at bo i smukke rum i selskab med dem, de holder af. Hos Lene Bjerre skaber vi rum til at bo i.

INTERGALACTIC COMPANY
"Ridiculus enim cras placerat facilisis amet lorem ipsum scelerisque sagittis lorem tis!"
Jojn Doe, CEO
Tel.: +1 (800) 123-45-67, +1 (800) 123-45-68
Fax: +1 (800) 123-45-69 (any time, 24/7/365)
E-mail: info@intergalactic.company
Website: http://www.intergalactic.company
Address:
221, Mount Olimpus,
Rheasilvia region, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy