SET har valgt en direktør fra egne rækker -og styrker samtidig indsatsen på erhvervsområdet

0

Alice Bank Danielsen

Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenters bestyrelse har valgt at ansætte centerets nuværende souschef/turismechef, Alice Bank Danielsen, som ny direktør/turismechef pr. 1. marts, hvor SETs nuværende direktør, Jens Enevold Kristensen, fratræder. Som turismechef har Alice Bank Danielsen siden 2009 været med i processen med at forme SET og knytte turisme og erhverv sammen og da hun de seneste par år ligeledes har været centerets souschef, har hun samtidig et indgående kendskab til den politiske del af SETs virke. Ansættelsen af Alice Bank Danielsen giver samtidig mulighed for, at SET ansætter en erhvervschef – en rolle, som Jens Enevold Kristensen pt varetager sideløbende med direktørjobbet.

Bestyrelsesformand Kristen Hedegaard fortæller: -Bestyrelsen er ikke i tvivl om, at Alice er den rigtige til jobbet og vi glæder os til at arbejde sammen med hende. Ved at vælge konstellationen direktør/turisme, giver det som bonus mulighed for en kraftig styrkelse af erhvervsområdet ved at ansætte en erhvervschef, der kan have fokus på området uden samtidig at skulle varetage en direktørs pligter.

-Bestyrelsen har lagt vægt på, at centeret ved ansættelse af Alice Bank Danielsen får en direktør, der har et indgående kendskab til såvel SETs arbejdsområder som det politiske system, understreger Kristen Hedegaard, der påpeger, at bestyrelsen samtidig har været opmærksom på at forhindre, at SET lander i et vakuum netop i dette forår, hvor der er en proces i gang i forbindelse med bl.a. udarbejdelse af en ny 2-årig resultatkontrakt, der er SETs køreplan i forhold til samarbejde med kommunen.

Han uddyber: -Set fra bestyrelsens side er det helt oplagt at styrke SETs erhvervsdel. I samarbejde med konsulentfirmaet PlussLeadership er kommunen og SET i øjeblikket ved at udarbejde en resultatkontrakt, som forventes at lægge op til nye spændende opgaver for SET – med endnu mere fokus på vækst, udvikling og jobskabelse hos egnens virksomheder. Og da Skive Kommune samtidig i 2015 budgettet har afsat yderligere 3 mill til erhvervsområdet generelt, er det vigtigt, at SETs organisation er klar til at varetage de opgaver og projekter, der eventuelt måtte komme ad denne vej.

Kristen Hedegaard fortæller, at stillingen som erhvervschef forventes at blive opslået i februar, når indholdet af den nye resultatkontrakt foreligger. -Vi ville selvfølgelig helst rykke med det samme, understreger han. –Men ved at vente med opslaget er vi sikre på, at den nye erhvervschefs profil kommer til at matche de opgaver, som SET skal løse på erhvervsområdet i de kommende år.

-Det er bestyrelsens fornemste opgave at få SET til at fungere, fastslår formanden, der forklarer: -Ved at ansætte Alice Bank Danielsen som direktør/turismechef og efterfølgende søge en erhvervschef, der kan styrke erhvervsområdet, er det bestyrelsens klare opfattelse, at vi  giver både SET, centerets medlemmer og egnens øvrige erhvervsliv de optimale muligheder.

Bestyrelsesformanden understreger, at det tætte parløb mellem den nuværende og kommende direktør vil fortsætte i de næste par måneder, ligesom SET yderligere vil kunne trække på Jens Enevold Kristensen indtil 1. maj.

 

Kontakt:
Bestyrelsesformand Kristen Hedegaard
Tlf. 4018 4487

INTERGALACTIC COMPANY
"Ridiculus enim cras placerat facilisis amet lorem ipsum scelerisque sagittis lorem tis!"
Jojn Doe, CEO
Tel.: +1 (800) 123-45-67, +1 (800) 123-45-68
Fax: +1 (800) 123-45-69 (any time, 24/7/365)
E-mail: info@intergalactic.company
Website: http://www.intergalactic.company
Address:
221, Mount Olimpus,
Rheasilvia region, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy