Annoncering

Skive2day er Skives nye handels- og markedsføringsportal. Vores vision er at skabe et nyt, og dynamisk handelssite for hele Skive, til gavn for hele Skive. På skive2day samler vi moderne forbrugstof, tilbud, og lokale nyheder til gavn for byens handlende og byens forretningsliv. Vi mener det skaber samenhæng og vækst, og vi håber at du har lyst at være med.

Annoncør på Skive2day.

Som annoncør på Skive2day tilbyder vi dig en lang række spændende sider, hvor du kan få dit budskab ud til en endnu større målgruppe.

Deal2day annoncer egner sig fantastisk til annoncører der ønsker at udbyde ”her og nu” tilbud, eller specielle annoncer med kort løbetid.

På vores øvrige sider, der bl.a. omfatter Livsstil, Hus & have, I byen, og Trends & Mode får du som annoncør, en unik mulighed for at vise din forretning frem i den kategori der passer dig.

skive2day/biler bringer vi alt det nye fra bilbranchen. Anmeldelser, spændende artikler, og ikke mindst køb og salg af biler i hele danmark. Som bilforhandler, autoværksted eller synshal, er vores bilside et rigtigt godt udstillingsvindue for din forretning.

Boligsiden, præsenterer hver dag spændende boliger til salg i Skive og opland. Det giver oplagt mulighed for at møde boligkøbere og boligsælgere, og præsentere dem for din ydelse.

Som annoncør, tilbyder vi dig annoncer til meget konkurrencedygtige priser. Vi tror på, at din succes er vores succes, og derfor møder vi dig i øjenhøjde uanset din virksomheds størrelse.

Vi rådgiver gerne, og står naturligvis parat med gode råd til din annonce. Vi sammensætter gerne kampagnetilbud, og ”deals” efter dine ønsker.

Hos os betaler du for din annonce, og intet andet. Omsætningen er din egen, det er jo din forretning!!

 

Dag til dag service på annoncer.

Skive2day tilbyder dag til dag service på annoncer. Det giver dig som annoncør muligheden for hurtigt, og smidigt at indrykke ” her og nu” annoncer.

Har du lyst at være med, men gerne vil vide mere, så kontakt os allerede idag på mail kontakt@skive2day.dk eller
telefonnr. 2097 4434.

Du er også altid velkommen på vores kontor i Hartmanns Gård.

INTERGALACTIC COMPANY
"Ridiculus enim cras placerat facilisis amet lorem ipsum scelerisque sagittis lorem tis!"
Jojn Doe, CEO
Tel.: +1 (800) 123-45-67, +1 (800) 123-45-68
Fax: +1 (800) 123-45-69 (any time, 24/7/365)
E-mail: info@intergalactic.company
Website: http://www.intergalactic.company
Address:
221, Mount Olimpus,
Rheasilvia region, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy