Stilfuld opbevaring af herre-accessories

0

Forvandl med få redskaber en gammel cigaræske til et stilfuldt opbevaringssystem til den moderne mand. Boksen er både maskulin og funktionel på samme tid og vil pynte i både soveværelset, på kontoret eller i herreværelset. Boksen er perfekt til manden, der har brug for at få orden på slips, ure og manchetknapper.

Opbevaringsboks_materialerMaterialeliste
1 gammel cigarboks
1 gammel skjorte
1 skumplade (2 cm tyk)
1 skumkarton (A3, 0,5 cm tyk)
Limpistol, fx Bosch GluePen
Skæreredskab, fx den ledningsfri Bosch IXO V-skruemaskine med skæreforsats

Tidsforbrug
Ca. to timer

Opbevaringsboks_Step_1Først og fremmest skal du have fat i en gammel cigaræske. De vil ofte være at finde på loppemarkeder eller i genbrugsbutikker. Når cigarkassen er fundet, kan arbejdet gå i gang. Start med at måle de indvendige mål på kassen og skær en skumplade, der passer i størrelsen. Herefter skæres skumpladen i tre lige store rektangler. Det er en god ide at holde godt fast på skummet og skære forsigtigt, så skumpladen ikke flytter sig.

Opbevaringsboks_Step_2

Dernæst skal du have fat i en gammel skjorte. Læg et af skumstykkerne på skjortestoffet og skær stoffet ud. Du skal skære stoffet et par centimeter større end skumpladen, så der er nok stof til, det kan vikles om på bagsiden. Gentag med de andre to skumplader.

 

Opbevaringsboks_Step_3

Pak skumpladen ind i det afklippede skjortestof, så den ene side af pladen er dækket af stoffet. Lim stoffet fast med limpistolen.

 

Opbevaringsboks_Step_4Mål højden og bredden på boksen og skær to rektangulære stykker skumkarton, der passer med dimensionerne. Skumpappet skal bruges til at opdele cigarboksen i tre separate rum. Skær skjortestof, der kan nå hele vejen rundt om hver af de 2 stk. skumkarton – plus lidt ekstra til at lime rundt om. For at få en jævn overflade er det en god ide at lime skumpappet til først.

Opbevaringsboks_Step_5Pak skjortemateriale rundt om det limede skumkarton. Fold de overskydende ender ind, så overfladen forbliver glat, uden at der er nogen hjørner, der stikker frem.

 

Opbevaringsboks_Step_6De skjortebeklædte skumplader, du lavede først, placeres nu side om side i cigarkassens bund. Mellem de tre skumplader sættes de to skjortebeklædte skumkartonstykker, så kassen bliver opdelt i tre. Kassen er derefter klar til brug.

 

TIP: Små puder til ure og manchetknapper kan laves af skjorteresterne. Klip den ønskede størrelse, fyld det med vat og sy det samme til en lille rund pude.

 

Opbevaringsboks_final_2

INTERGALACTIC COMPANY
"Ridiculus enim cras placerat facilisis amet lorem ipsum scelerisque sagittis lorem tis!"
Jojn Doe, CEO
Tel.: +1 (800) 123-45-67, +1 (800) 123-45-68
Fax: +1 (800) 123-45-69 (any time, 24/7/365)
E-mail: info@intergalactic.company
Website: http://www.intergalactic.company
Address:
221, Mount Olimpus,
Rheasilvia region, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy