Stylepit – Sort og minimalistisk

0

Sort og minimalistisk er (stadig) danskernes foretrukne stil

Efter en uge med fantastiske tilbud på stylepit.dk har der sikkert sneget sig et fejlkøb eller to ind i de danske hjem. Du har købt til du ikke havde råd til at spare mere og nu står du med tøj, sko, tasker og makeup i lange baner. Og ingen plan for hvordan det kan bruges.

Jeg elsker selv gode rabatter, selvom det betyder en masse fejlkøb. Derfor har jeg besluttet at planlægge bedre og er de seneste år gået efter de sikre ting til garderoben.

Det har så resulteret i minimalistiske farver og styles – og især i sort. Danskerne eeeeelsker sort tøj og tilbehør især i minimalistisk stil som understreger det enkle nordiske look. Og sort behøver slet ikke være så kedeligt som det lyder.

Jeg har samlet mine sorte favorit items fra stylepit.dk: 3 lækre outfits, som udelukkende består af sorte items. Er du mere til farver, så tjek sitet – ofte fås din favorit både i sort og forskellige nuancer.

Stylepit-Sortogminimalistisk

OUTFIT 1 Du behøver ikke bruge din kjole på den traditionelle måde. Brug evt. en luftig kjole med et par rå leggings under. Tilsæt et par rå støvler og en klassisk jakke.
Kjole – Just Female // Leggings – VILA // Jakke – Soaked in Luxury // Støvler – Jeffrey Campbell

OUTFIT 2 Skab et sporty look med klassisk jeans og rullekrave, og tilsæt et par fede sneakers og en jakke med et sporty touch.
Rullekrave – JACQUELINE de YONG // Jeans – STYLEPIT // Jakke – STYLEPIT // Sko – Adidas

OUTFIT 3 Sort behøver ikke være kedeligt. Smæk et par rå bukser sammen med en cardigan med tern. Tilsæt en jakke med sjovt snit og et par chunky støvler.
Bluse – InWear // Cardigan – Nümph // Bukser – Dr. Denim // Jakke – Freequent // Støvler – Bronx

Pssst.: følg stylepit.dk/blog og få flere af mine styling- og beautytips…

INTERGALACTIC COMPANY
"Ridiculus enim cras placerat facilisis amet lorem ipsum scelerisque sagittis lorem tis!"
Jojn Doe, CEO
Tel.: +1 (800) 123-45-67, +1 (800) 123-45-68
Fax: +1 (800) 123-45-69 (any time, 24/7/365)
E-mail: info@intergalactic.company
Website: http://www.intergalactic.company
Address:
221, Mount Olimpus,
Rheasilvia region, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy