Stylepits 5 tips til efterårsfest

0
Stylepit
At det er blevet køligt udenfor, betyder ikke at du skal blive hjemme hver eneste weekend. Der er stadig mange muligheder for at gå ud og svinge stængerne sammen med veninderne. Det hele handler om hvad du ifører dig og hvad du har med dig.

Der findes nemlig ikke noget værre end at have brugt flere timer på at lægge den perfekte make-up, og når du så kommer frem, ja, så løber den ned af kinderne. Det samme gælder håret, tøjet og hele dit look. Du kan nemlig se nok så godt ud, når du går hjemmefra og når du så kommer frem, så ligner du en ulykke.
Det er der ingen der gider. Derfor har jeg samlet 5 tips til, hvad du skal have i tasken, hvad du skal have på og hvad du skal gøre ved din styling.

INVESTER I VANDFAST MAKE-UP
Der findes ikke noget værre end en spildt make-up. Det er et større ritual når vi kvinder skal i byen eller til fest, og alt skal bare sidde perfekt. Derfor findes der ikke noget værre, end når flere timers arbejde bliver spildt grundet efterårsvejret. Heldigvis findes der rigtig mange forskellige vandfaste produkter på markedet, og det handler bare om at gå i krig. Der er dog lige én ting som du skal huske; make-up fjerner til vandfast make-up.

EN STØRRE, LUKKET TASKE
Det er efterår og derfor kan det blive meget køligt når du cykler. Derfor skal du have en masse tilbehør med, men hvad gør du lige når det hele skal i garderoben? Din lille taske er for lille, og jakken kan ikke gemme det hele. Find derfor en større taske, hvor alt kan være i. Vælg en med lynlås. så det ikke bliver gennemblødt eller vælter ud på gulvet.

REGNJAKKE ELLER HÆTTE?
Det kan godt være det ikke er det mest smarte at have med i byen, men den vil redde dig senere. Hvis du ikke har en jakke med hætte, så er en regnfrakke en virkelig god løsning. Dit tøj bliver ikke gennemblødt og der er stor sandsynlighed for, at den kan redde din makeup.

EKSTRA SKO
Det burde være en naturlig ting at have med i byen. Det kan til tider være svært at navigere rundr på en cykel med høje hæle, og derfor er skiftesko en god idé. Desværre kan du ikke have dine små fine ballerinaer med længere. De er simpelthen for kolde. Smid derfor et par sneakers eller korte støvler ned i tasken, og dine fødder bliver holdt varme.

HOLD PÅ HÅRET
For at være helt ærlig, så har jeg ikke selv regnet denne ud endnu. Det kan tage timer at sætte håret ordentligt, men der skal ikke mere end et enkelt vindstød eller regndryp til at ødelægge det. Det kan være en idé at gå efter en simpel frisure, som er let at holde opdateret. Ellers så forsøg med en form for hårbånd under hætten.

Det var 5 tips til at holde stilen kørende når du skal i byen. Derudover kan det være en god idé at tage ekstra make-up med i en lille taske, så du kan holde styr på det hele. Men hvad gør du lige med tøjet? Der hersker helt andre regler om efteråret når det kommer til festtøjet, og jeg har samlet 5 bud på perfekte outfits til en god efterårsfest.

OUTFIT 1 Læderjakke – Schott // Buksedragt – Noisy May // Sko – Jeffrey Campbell

OUTFIT 2 Kjole – Vila // Eyeliner – L’Oréal // Taske – Just Female // Sko – Gardenia

OUTFIT 3 Kjole – Freequent // Læbestift – L’Oréal // Taske – Erbs Denmark // Sko – Duffy

OUTFIT 4 Kjole – Erbs Denmark // Neglelak – Ciaté // Taske – Adax // Sko – Duffy

OUTFIT 5 Jakke – Suit // Bluse – Soaked in Luxury // Bukser – Dr. Denim // Sko – Windsor Smith

TIP – Alle overstående looks kan let tilpasses Halloween festen. Bare tilsæt en hat, tænder eller ligende og du er good to go!

HUSK! Vi kører stadig kampagne med 200kr. rabat på køb ved minimum 1000kr.
Bare klik ind på STYLEPIT og læs nærmere.

INTERGALACTIC COMPANY
"Ridiculus enim cras placerat facilisis amet lorem ipsum scelerisque sagittis lorem tis!"
Jojn Doe, CEO
Tel.: +1 (800) 123-45-67, +1 (800) 123-45-68
Fax: +1 (800) 123-45-69 (any time, 24/7/365)
E-mail: info@intergalactic.company
Website: http://www.intergalactic.company
Address:
221, Mount Olimpus,
Rheasilvia region, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy