Svævende sengebord

0

Sengebord_FinalTrin for trin-guide

Giv soveværelset et rustikt og moderne look med et svævende sengebord. Sengebordet laves nemt og hurtigt med reb og bræt og har plads til både vækkeur, læselampe og en god bog.

Materialeliste
1 gammelt træbræt, ca. 60 x 25 x 2 cm

6 meter reb med en tykkelse på ca. 2 cm

2 kroge til at hænge i loftet med tilhørende 8 mm rawplugs (fås i byggemarkeder)

Et forstnerbor på 20 mm og et betonbor 8 mm En tegnetrekant, et målebånd og en blyant. Multisav, fx den ledningsfrie PST 10,8 LI fra Bosch

Kombimaskine, fx den ledningsfrie PSB 10,8 LI-2 fra Bosch

Borehammer, fx den ledningsfrie Uneo fra Bosch

Multislibemaskine, fx PSM Primo fra Bosch

Sværhedsgrad
Let

Tidsforbrug
Ca. 1,5 time

 

Trin_1-2Trin 1
Start med at save brættet til ved hjælp af multisaven, så det måler 60 cm i længden. Du opnår det bedste resultat ved at opmåle længden med målebåndet og bruge tegnetrekanten til at tegne en lige streg på brættet.

Trin_2-2Trin 2
Brug blyanten til at tegne boremærker i brættets fire hjørner, ca. 5 cm fra kanten, og bor derefter igennem brættet med et 20 mm forstnerbor og en kombiboremaskine.

Trin_3-2Trin 3
Slib herefter brættets hjørner og kanter med en multisliber for at undgå træsplinter.

 

Trin_4-2Trin 4
Tag rebet og lav et ”håndtag” i hver ende af brættets korte sider. Dette gøres med et stykke reb på ca. 1 meter, som tages igennem hullet i den ene ende af brættet, hvorefter der bindes en solid knude. Tag den anden ende af rebet igennem det modsatte hul i den samme ende og bind ligeledes en knude her. Bagefter gør du præcist det samme med de to huller i den anden ende af brættet. De to identiske ”håndtag” skal herefter bindes sammen med to lange reb, som skal sidde i loftet. Tag to stykker reb, som hver måler 2 meter, og bind dem fast til hver sit håndtag.

Trin_5-2Trin 5
Brug blyanten til at tegne boremærker på det ønskede sted i loftet og anvend derefter et 8 mm betonbor og en borehammer til at bore to huller i loftet. Sæt rawplugs i hullerne og monter krogene.

 

Trin_6Trin 6
Sæt sengebordet fast i loftet ved at føre de lange reb gennem krogene og fastgør dem med en knude. Derefter er sengebordet klar til brug.

 

Se video med trin for trin-guiden her

INTERGALACTIC COMPANY
"Ridiculus enim cras placerat facilisis amet lorem ipsum scelerisque sagittis lorem tis!"
Jojn Doe, CEO
Tel.: +1 (800) 123-45-67, +1 (800) 123-45-68
Fax: +1 (800) 123-45-69 (any time, 24/7/365)
E-mail: info@intergalactic.company
Website: http://www.intergalactic.company
Address:
221, Mount Olimpus,
Rheasilvia region, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy