To passionerede gastronomer inviterer på krabber og muslinger

0
VoresHavVed de danske kyster findes et enormt spisekammer i form af skaldyr og bløddyr. Men langt de fleste af disse delikatesser fragtes ud af landet og finder ikke vej til de danske spiseborde. Det vil Mikkel Wejdemann og Helle Brønnum Carlsen rette op på med ny indbydende kogebog.

Mange danskere har fanget krabber en sommerdag ved stranden. Og sluppet dem fri igen. Men hvad med at lade krabberne være en del af aftensmaden? I ”Vores hav” findes opskrifter på fx Krabberavioli med hel klo eller en lækker Strandkrabbebisque.
Derudover udfordrer – eller opfordrer – de to madelskere også til at servere østers, blæksprutter, rejer, muslinger og hummere. Alt sammen dyr, der lever i vores hav. Opskrifterne er med ingredienser og inspiration fra hele verden, så der er noget for alle smagsløg.

Mikkel Wejdemann og Helle Brønnum Carlsen mødte hinanden på lærerseminaret, hvor Helle underviste, og Mikkel var den nysgerrige studerende. Siden har de begge to gjort deres passion for gastronomi og formidling omkring mad til deres levevej.
Helle Brønnum Carlsen er kendt i vide kredse som madanmelder og kogebogsforfatter, mens Mikkel Wejdemann er gastronomisk konsulent.
Med kogebogen ”Vores hav” ønsker de to forfattere at åbne danskernes øjne for det unikke smørhul af et spisekammer, der findes i vores farvande. Og bogen kan være med til at gøre sommerhusferien endnu bedre. Fang din egen mad eller køb den hos de lokale fiskere og åben en af de vine, som sommelier, Rico Jørgensen, anbefaler i bogen.

Turbine

INTERGALACTIC COMPANY
"Ridiculus enim cras placerat facilisis amet lorem ipsum scelerisque sagittis lorem tis!"
Jojn Doe, CEO
Tel.: +1 (800) 123-45-67, +1 (800) 123-45-68
Fax: +1 (800) 123-45-69 (any time, 24/7/365)
E-mail: info@intergalactic.company
Website: http://www.intergalactic.company
Address:
221, Mount Olimpus,
Rheasilvia region, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy