Udnyt dit gardinskift og få luftrensende, intelligente gardiner

0

gardiner

Det lyder futuristisk, men er faktisk tættere på vores dagligdag end man umiddelbart skulle tro. Gardiner er igennem en længere årrække blevet udviklet og har nu fået mange spændende funktioner, som gør dem til en hel del mere end bare et stykke stof.

Simon fra LivingArt.dk kommer her med gode råd, og inspiration i valg af nye gardiner.  Tak til Simon, og LivingArt for at dele viden og inspirere vores læsere.

Overvejer du at skifte gardiner?

Hvis du overvejer at skifte gardiner, bør du naturligvis kigge på pris og udseende. Spørger du os, er moderne funktioner dog også yderst relevant. Jeg vil herunder liste nogle af funktionerne som nye materialer og teknologi i gardin/interiør-branchen har skabt.

Luftrensende og antibakterielle:

Ved at benytte specialfremstillede materialer, er det blevet muligt at lave gardiner som nedbryder forurenende stoffe, bakterier og dermed også lugte fra sine omgivelser. Dette betyder at luftkvaliteten højnes, hvormed livskvaliteten for de mennesker der befinder sig i rummet også forbedres.

Af disse årsager er man stille og roligt begyndt at bruge gardiner med nogle eller alle af disse funktioner på kommunale institutioner og sygehuse.

Samtidigt er det dog et emne, som stadigt flere danskere får åbnet øjnene op for, da det rent faktisk betyder en del for friskheden af dit hjem!

Brandhæmmende:

Ved at lave gardinerne af specialproducerede materialer, er det ligeledes muligt at gøre dem vanvittigt brændhæmmende. Dette betyder ikke noget for din hverdag, men skulle uheldet være ude, så har du pludselig flere dyrebare minutter at komme ud på.

Altså kan moderne gardiner også bidrage til din boligs sikkerhed, som set i videoen herunder.

Intelligente gardiner reducerer varmeudgifter!

Sidst – og mindst – kan du med automatiserede/intelligente gardiner spare omkring 10% på din varmeregning. Dette sker ved at trække til og for, alt efter om solen står på vinduerne eller ej og ved at isolere.

Energigardinerne har isolerende egenskaber som gør at mindre varme når fra gardinerne til vinduerne, hvilket betyder at der er et mindre tab i vinduesområderne i dit hjem, som trods energivinduer er berømte for at give langt større tab end isolerede vægge.

En ekstra sidegevinst er, at energigardinerne kan reducere solernes stråler med op til 78%, hvilket betyder, at du slipper for at sidde derhjemme og koge, når det virkelig er varmt. Har du aircondition, får denne altså også markant større pauser og dermed er der endnu større energibesparelser i sigte.

Tak fordi du gad at læse med, jeg håber at emnet og artiklen er relevant og brugbart for dig!

INTERGALACTIC COMPANY
"Ridiculus enim cras placerat facilisis amet lorem ipsum scelerisque sagittis lorem tis!"
Jojn Doe, CEO
Tel.: +1 (800) 123-45-67, +1 (800) 123-45-68
Fax: +1 (800) 123-45-69 (any time, 24/7/365)
E-mail: info@intergalactic.company
Website: http://www.intergalactic.company
Address:
221, Mount Olimpus,
Rheasilvia region, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy