Varmt vejr tvinger rejsebranchen til brandudsalg

0

brandudsalg

Temperaturer konsekvent omkring de 25 grader er dejligt for danskerne, men dårligt for de danske rejsearrangører. Det varme vejr holder nemlig danskerne væk fra at bestille de rejser, som rejsebranchen sidder klar med og har betalt for i forskud. Overalt på de danske rejsearrangørers hjemmesider kan man derfor lige nu finde slagtilbud på rejser i juni fra 798 kr., 998 kr. og opefter. Det er historisk lave priser, når man kigger på, hvad man kan få for pengene.

Heller ikke Star Tour holder sig tilbage for at holde udsalg, der skal sælge de resterende afbudsrejser.

– Hvis man stadig ikke helt stoler på det danske sommervejr, er det nu, man skal slå til. Hele branchen er fyldt med rabatter, og generelt kan man spare 20-25 % på en uges sommerferie i juni, fortæller Nikolai Johnsen, der er pressechef for Star Tour.

Samlet vurderer Nikolai Johnsen, at der lige nu findes 5.000 afbudsrejser i hele branchen for juni måned. Det er stigning på 50 % i forhold til sidste år. Men ifølge pressechefen kan de mange afbudsrejser hurtigt blive solgt, hvis vejret vender.

– Vi skal kun bruge et par dage med dårligt vejr for at få udsolgt, så det kan være risikabelt at vente, hvis man gerne vil af sted snart, fortæller han.

Overalt i rejsebranchen tegner der sig det samme billede af, hvortil man i år får de billigste rejser. Det er nemlig Tyrkiet, der i en længere periode har været hårdt ramt af manglende turister fra især Rusland. Men danskerne har også vist mindre interesse for de ellers populære turistområder ved Antalya-kysten.

– I år får man uden tvivl mest for pengene ved at tage til Tyrkiet, hvor man kan få en uges ferie med fly og 4-stjernet hotel for 1.000 kr. Det er historisk billigt, og som rejsearrangør kniber vi en lille tåre, hver gang vi skal sælge så god en rejse til den pris, fortæller Nikolai Johnsen.

Tekst & foto: Star Tour

INTERGALACTIC COMPANY
"Ridiculus enim cras placerat facilisis amet lorem ipsum scelerisque sagittis lorem tis!"
Jojn Doe, CEO
Tel.: +1 (800) 123-45-67, +1 (800) 123-45-68
Fax: +1 (800) 123-45-69 (any time, 24/7/365)
E-mail: info@intergalactic.company
Website: http://www.intergalactic.company
Address:
221, Mount Olimpus,
Rheasilvia region, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy